hello@brandium.nl
Skip to main content

We make brands come alive since 2014

In een wereld waarin men dagelijks scrollt en swipet, streven we naar een voelbare en indringende online impact. Al ons werk is ontworpen om tot de verbeelding van een globaal publiek te spreken. Onze 'design-driven' methode stelt ons in staat om persoonlijkheid te injecteren in iedere interactie met de klant of bezoeker.

Websites & E-commerce

Opvallen met je website

Sterke webdesign en krachtige webdevelopment gaan hand in hand. Daarom hebben we veel tijd geïnvesteerd in onderzoek naar de best mogelijke oplossingen voor de technologische behoeften van onze klanten. Het verkennen van zowel code als "no-code", heeft ons in staat gesteld om zowel onze mogelijkheden in het creëren van betere functionaliteiten en creativiteit. Onze 'design-driven' methode stelt ons in staat om persoonlijkheid te injecteren in iedere interactie met de klant of bezoeker.

Wil je een website laten maken met bepaalde functionaliteiten en design? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Website van de Valk Brandium

User Experience & Interface

Brandium UX UI

Opvallen met je website

De interface en experience op een platform zoals een website of app is de belangrijkste factor die zwakke UI van goede UI onderscheidt. Onze aanpak voor het creëren van een goede UI en UX begint met het bedenken van het type ontwerp dat gebruikers op jouw product of dienst zouden willen zien, zodat ze precies begrijpen hoe ze ermee moeten omgaan en het onboarding process leidt tot loyale klanten.

Branding & Visual Identity

Meer dan alleen een logo...

Branding -oftwel een merk-, is een verzameling van emoties die de mensen om je heen ervaren en waar zij interactie mee hebben. Vandaag de dag is alleen opvallen niet meer genoeg, merken gaan verder, graven dieper om aansluiting te vinden bij hun publiek. Wij werken samen om een 'landschap' van waarden en overtuigingen te definiëren, je doelstellingen te schetsen, de markten te verkennen en dit te vertalen in authentieke creaties en richtlijnen die onderscheidend zijn. Niet alleen voor vandaag maar ook voor de toekomst.

Logo & Illustraties

Sabre-brandium

Een geweldig logo verouderd niet

Een goed ontworpen logo is een krachtige marketingtool die een uniek en gedenkwaardig imago biedt. Het brengt de waarden op de juiste manier over en helpt je om in contact te komen met je publiek en prospects.
Bij Brandium weten wij als geen ander dat jouw logo één van de belangrijkste branding elementen is die ervoor zorgt dat jouw bedrijf herkenbaar blijft. Het ontwerpen van een logo is dan ook een expertise die door ons wordt uitgevoerd. Een tijdloos, schaalbaar en memorabel laat je ontwerpen bij Brandium.

Onze Aanpak

Wij geloven dat alle doelen bereikt kunnen worden door middel van doorzettingsvermogen, teamwork, expertise en heel wat creativiteit.

Emotion based Designs

In het snel veranderende digitale landschap van vandaag is de eerste indruk het allerbelangrijkst. Wij ontwerpen unieke ervaringen die gebruiksvriendelijk zijn, maar tegelijkertijd onvergetelijk.

Door het toepassen van een diepgaand design en fijne details van een onderneming mee te nemen, creëren we momenten van verrukking die recht naar de ziel gaan.

“Mensen vergeten misschien wat je zei of wat je deed, maar nooit hoe je hen liet voelen.”

Esthetica

Esthetiek werkt, maar niet zonder een sterke fundering. Onze creatieve concepten worden ondersteund door een op inzicht gebaseerde aanpak, grondig onderzoek te verrichten en jouw onderneming of merk goed begrijpen. Dit voedt ons met de kennis om zelfs de meest complexe problemen strategisch op te kunnen lossen. Alleen dan kunnen we digitale ervaringen creëren die naadloos zal aansluiten op alle kernwaarden.

Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities Endless Possibilities

Digital First Aanpak

Meer dan ooit zijn wij er heilig van overtuigd dat digitaal de kern moet vormen van elk vooruitstrevend merk.

Wij verbinden het al het fysieke met het digitale via online platforms, mobiele en e-commerce oplossingen die opvallen door pakkende visuals, branding van topklasse en geavanceerde functionaliteiten.

Authentiek

Uiteindelijk zijn we zijn we allemaal mensen, en dat willen we graag zo houden. Opstaan met positiviteit, meeveren met uitdagende situaties en eerlijkheid leiden ons in onze dagelijkse communicatie.

Als enthousiaste ‘Brandineers’ leggen we de lat altijd hoog en hebben veel plezier en passie in ons werk. Bescheiden, maar ook dankbaar op wat we presteren als branding agency.