Zion - Brandium

Zion

Voorkom gehoorverlies op een modieuze wijze.

Zion vermindert het volume met 20dB met behoud van dezelfde geluidskwaliteit. Natuurlijke geluidsbewaking is mogelijk door een combinatie van eigen constructie en filters.
Een stijlvol ontwerp dat nog nooit eerder is gezien, en een modieuze manier om gehoorverlies te voorkomen.
Om ervoor te zorgen dat Zion makkelijk en goed bereikbaar is voor gebruikers, daagde Zion ons uit om een moderne website te ontwerpen en een uniek logodesign te creëren.

Klant
Zion
Jaar
2019
Diensten
Webdesign
Webdevelopment
Logodesign

Vanaf het begin van het project was het duidelijk dat er behoefte gehoorbescherming en hebben wij middels marktonderzoek geconcludeerd dat er een gat in de markt is met betrekking tot gehoorbescherming i.c.m. fashion.

Gedurende het gehele ontwerpproces werd er dan ook rekening gehouden met de doelgroep van Zion. Van het ontwerpen van iconen tot illustraties die door iedereen worden begrepen, het begrijpen van de werking van de earplugs tot aan de toegankelijkheid van belangrijke informatie omtrent het product. We ontworpen het platform op een strategische manier met de wereld in ons achterhoofd en ontwikkelden een unieke gebruikerservaring met een fantastische interface.