Sencha - Brandium

Sencha

Sinds de oudheid de kraanvogel in Japan als een en mystiek wezen en wordt verondersteld duizend jaar te leven. In de Japanse cultuur staat de kraanvogel dan ook voor geluk en een lange levensduur.
Sencha laat je de kunst van thee proeven, waarin de kraanvogel, gezondheid en vitaliteit als belangrijke kernwaarden worden gezien

Klant
Sencha
Jaar
2019
Diensten
Branding
Illustraties
Webdesign
Webdevelopment

Bij Brandium begrijpen we als geen ander dat een goed ontwerp een belangrijke investering is.
Onze aandacht voor details en innovatie door inzichten is dan ook groot, en helpen MKB en grote bedrijven moeiteloos door het branding-proces te navigeren om uiteindelijk uitstekende resultaten weten te realiseren.

Sencha voelde dat de website en branding niet wat ze voor ogen hadden en wisten dat ze zonder goede branding nergens waren. Met het team zijn wij dan ook meteen aan de slag gegaan voor Sencha.

“Samen met Brandium hebben wij de gehele customer journey in kaart kunnen brengen en deze door kunnen vertalen naar onze producten en website. Op basis van de customer journey hebben zij een moderne en gebruikersvriendelijke website gecreëerd, die ons verhaal van begin tot eind vertelt.”