Ik Zorg - Brandium

Ik Zorg

Ik Zorg benaderde Brandium met de uitdaging om zijn eerste corporate website te bouwen om direct geloofwaardigheid, aantrekkingskracht en samenhorigheid uit te stralen en te bereiken.

Klant
Ik Zorg
Jaar
2019
Diensten
Web development
Online Marketing
Webdesign

Wij bij Brandium gingen de uitdaging aan door een effectief wireframe- en ‘best practices’ ontwerp te ontwikkelen om een professioneel ogende site met een eenvoudig te bewerken content management systeem te realiseren, zodat updates snel konden worden aangepakt.

Case

De Ik Zorg website is van de grond af aan ontworpen om de behoeften van de zorgsector te ondersteunen. Het ontwerp en de inhoud werken in harmonie met elkaar en laten alle programma’s en de laatste ontwikkelingen zien. Het wordt volledig beheerd met behulp van Expose, ons unieke content management systeem, dat tevens de basis vormt voor de groei van de site en agile-proof is voor de toekomst.

Ik Zorg was aan het groeien en had een identiteit nodig dat hen zou helpen hun visie te bereiken. Het team van Ik Zorg werd onmiddellijk verliefd op onze branding, designkunsten en de kwaliteit van ons geleverde werk. Dit hielp hen om zich in de voorhoede van de zorgsector te positioneren.