Gites - Brandium

Gites

Gites is een online marktplaats waarop de aanbieder zelf advertenties kan plaatsen voor het verhuren of verkopen van een vakantiehuis of Bed & Breakfast in Frankrijk. Gites is daarnaast door Zoover bekroond tot Beste Vakantiehuisaanbieder voor de zesde keer op rij.

Klant
Gites
Jaar
2019
Diensten
Web development
Branding
Webdesign

Gites is oorspronkelijk ontwikkeld als vakantiehuisaanbieder in Frankrijk en zorgt inmiddels voor de ideale vakantiebeleving voor het hele gezin. Naarmate de vraag groeide, was het nodig om de website verder te ontwikkelen. De digitale ervaring van de klant moest worden geoptimaliseerd. We werkten samen om de website om te vormen tot een plek waar toekomstige reizigers een fantastische vakantie kunnen boeken.

Met een inspirerende branding en een professionele website profileren zij zich dan ook online als dé specialist binnen hun vakgebied.

Case

Gites was toe aan een eigen huisstijl en een nieuwe visual branding. We voerden grondig marktonderzoek uit en lieten ons inspireren door de huidige trends op het gebied van verhuur van vakantiehuizen en e-commerce. Wij hebben ons dan ook volledig gericht op de branding, webdesign en web development.

We zijn op zoek gegaan naar de juiste kleurencombinaties die een duidelijk contrast hebben, een fijn eigentijds lettertype en een overzichtelijke pagina-indeling.

Samen met Gites hebben wij ervoor gezorgd dat de beleving op de website geoptimaliseerd werd. Het resultaat is een authentiek, professioneel en mooi webdesign met een persoonlijke visual identity. De branding van Gites heeft ervoor gezorgd dat er meer klanten naar de website zijn gekomen en tevens een herkenbare uitstraling weergeeft. Klanten zijn immers zó tevreden dat Gites voor de zesde keer op rij is verkozen tot Beste Vakantieaanbieder volgens Zoover.

Naast de branding hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig voldeed aan de laatste ontwikkelingen binnen web development. Zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en alle andere noodzakelijke vormen van SEO zijn tevens ook aan bod gekomen om beter vindbaar te zijn voor de bezoeker.

Door nauw samen te werken in elke fase, weten wij Gites’ scope, tijdslijn en budget te begrijpen, en leveren wij altijd de hoogst mogelijke standaard van responsief UX & design