David Lloyd - Brandium

David Lloyd

David Lloyd exploiteert ruim 100 clubs op het gebied van gezondheid, sport en vrijetijdsbesteding. Met locaties door heel Europa en Azië, een ledenbestand van 560.000 leden en 6.000 gespecialiseerde en professionele medewerkers zijn de David Lloyd Clubs een grootheid met betrekking tot leisure en hospitality.

Klant
David Lloyd
Jaar
2019
Diensten
Web development
Branding
Web development

In samenwerking met David Lloyd Clubs hebben we een moderne, duidelijke, gemakkelijk te navigeren en goed vindbare website gecreëerd om de doelgroep de beste informatie te bieden – dit alles met als doel om van de David Lloyd Clubs een sterk merk te maken.

Met een inspirerende branding en een professionele website profileren zij zich dan ook online als dé specialist binnen hun vakgebied.

Case

De website van de David Lloyd Clubs is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op de doelgroep. Door het innovatieve ontwerp en de heldere structuur kan de bezoeker direct zoeken naar informatie binnen het grote aanbod van David Lloyd, of dat nu een geschikte tennisbaan, een professionele sportles, een locatie voor een kinderfeestje of persoonlijke begeleiding op het gebied van fitness is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De handige locatiefunctie en geïntegreerde locatiesoftware kunnen de geïnteresseerden van de David Lloyd Clubs in één oogopslag vinden waar de dichtstbijzijnde locatie zich bevindt.

De website van David Lloyd Clubs is eigentijds en toekomstbestendig, compleet met een innovatief en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het webdesign inspireert en nodigt uit tot een lidmaatschap bij één van de vele David Lloyd Clubs.