[email protected]
Skip to main content

De moord op George Floyd diende als een keiharde herinnering aan het systematische racisme dat de VS al eeuwenlang teistert. Genoeg is genoeg. De samenleving heeft behoefte aan echte verandering, rechtvaardigheid en gelijkheid voor iedere individu.

Maar hoe kun je als onderneming de overweldigende realiteit erkennen die stelselmatig racistisch is? Hoe reageer je op politiegeweld? Wat is de beste manier om de Black Lives Matter beweging te steunen?

Wij geven toe dat het beantwoorden van deze vragen niet gemakkelijk is aangezien deze situatie zich al decennia voordoet.

 

“Be a Brand that takes a Stand”. Stilte is geen optie.

We raden dan ook iedere onderneming, organisatie, vereniging en individu aan om op te komen voor de medemens. Samen staan we sterk en komen we op voor datgene waar we in geloven, vandaag, morgen, en in de toekomst.

Leave a Reply